Okos otthonok (smart home) és napelemes rendszerek

Az egyedi igényektől az ipari megvalósításokig!

Okos otthonok a környezetünkben:

  • Legyen szó egyszerűbb automatikáról, pl kapuk nyitása, egyéni mozgás érzékelők telepítéséről a komplexebb számítógéppel vezérelt kamerával egybekötött megoldásokig.
  • Kamera rendszerek, távoli megfigyelő rendszerek akár saját önálló energiaforrással (teljes körűen vállaljuk). Pl Vadkamerák - erdőkhöz távoli vezérléssel is.
  • Egyedi igényekre is nyitottak vagyunk, mindent saját magunk leprogramozunk! Igen, mi nem másokra várunk vagy külföldi beszállítókra és nem jövünk zavarba a technikai kérdések esetén.
  • Kapcsolódjon saját szerverünkre, saját biztonsági megoldásokkal, automatikus telefonos és/vagy sms értesítésekkel.
  • Telepítéssel együtt vállaljuk első körben magánszemélyeknek Magyarországon.

Napelemes rendszerek:

  • A legjobb minőségű napelemek telepítjük immáron több mint 15 éve!
  • Szakszerű tanácsadással, tervezéssel és kivitelezéssel próbálunk leendő ügyfeleinknek megvalósítani elképzeléseiket.
  • Vállalkozásunk akár kisebb (akár 1 kW-tól) és nagyobb rendszereket Magyarország teljes területén egyaránt kivitelez.
napelemek

Híreink

Vállalkozásunk továbbra is rendelkezésre áll az 50%-os állami támogatású pályázatokhoz, mint kivitelező partner, de sajnos a 100%-os finanszírozású pályázatokban mint regisztrált kivitelező segíteni nem tudunk.
2022 január 4.
Kínálatunkat az új jogszabályoknak megfelelően módosítottuk, így 2,5 kW inverter teljesítmény felett csak háromfázisú rendszereket tudunk engedélyeztetni illetve kivitelzni. 2,5 kW AC teljesítményig természetesen 1 fázison is gond nélkül szaldó elszámolással nálunk tud élni.
2021 március 10.
Figyelem! 2021 április 30. után valamennyi új rendszer esetében, amennyiben az inverter teljesítménye meghaladja a 2,5kW-ot (2500W AC) teljesítményt, úgy az új jogszabály alapján már csak 3 fázisú betáplálás lehetséges! Amennyiben Önnek csak 1 fázisú csatlakozása van, úgy ez esetben sajnos csak 2,5kW-ig engedélyeztethet rendszert. Ez minden áramszolgáltatónál érvényes. Rendszerkalkulátorunkat is ennek megfeslően állítottuk be.
2021 február 14.

Jelenleg 1 aktiv látógatónk van.

Az oldal a működéshez alapvető sütiket használ: