Könyvelés, könyvvizsgálat, bérszámfejtés - Turul Könyvelő és Szolgáltató Kft.

Profi könyvviteli szolgáltatás Szárligeten!

Társaságunk 1994.10.01-én alakult, tehát 27 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

Könyvelési szolgáltatásunkat okleveles könyvvizsgáló, okleveles szakközgazdász, okleveles adótanácsadó, társadalombiztosítási ügyintéző, mérlegképes könyvelő támogatásával, számos kiegészítő szolgáltatás nyújtásával végezzük.

így Ön biztos lehet a jogszabályoknak való legteljesebb megfelelés miatt, ezenkívül az  adminisztrációs terheit is alacsonyan tarthatja.

Cégünk referencialistáján különböző méretű és tevékenységű cégek, vállalkozások találhatók, így a problémamegoldások széles skálájában tettünk szert tapasztalatokra.  

 

A társaságunk által könyvelt társaságok tevékenysége, illetve nagysága:

Tevékenység : Árbevétel:

  • Gépgyárt.: 900-1300 M. Ft.
  • Kereskedő: 180-250 M. Ft.
  • Vendéglátós: 15-30 M. Ft.
  • Mezőgazd.term.: 200-350 M. Ft.
  • Családi gazdálkodó: 35-60 M. Ft.
  • Fuvarozó cégek: 250-500 M. Ft.  

 

Vállalkozásunk könyvviteli szolgáltatásra, bérszámfejtésre, adótanácsadásra, valamint teljes körű adminisztrációs feladatokra szakosodott társaság.

A számlák könyvelése, beszámolók készítése, bevallások leadása és a határidők precíz betartása nem csak rengeteg időt és figyelmet, de komoly szakértelmet is kíván. Kiemelt üzleti döntéseik meghozatalához áttekinthető, naprakész könyvelésre van szüksége cégüknek.

A Turul Könyvelő Iroda munkatársi  segítenek tisztán látni, elkészítve a folyamatos riportokat és mindeközben követve a jogszabályi változásokat, betartva a határidőket, leadva a szükséges bevallásokat, hogy Ön munkája érdemi részével foglalkozhasson.

Felelősségbiztosítással rendelkezünk!

 

Elérhetőségeink:+3634309880

Telefonszám: +70/630 82 38

Fax: 34/309-881

Weboldal: www.turulkft.hu

E-mail: konyveloiroda@turulkft.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk