1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 77.  |  Tel: 06 (1) 780-2760; 780-2765  |  Mobil: 06 (70) 884-3880  |  E-mail:

Laminált parketta

Beltéri ajtó

Biztonsági és bejárati ajtók

Fa nyílászárók

Jó Tudni

Műanyag ablakok, ajtók

Elérhetőség

Beltéri ajtó, bejárati ajtó, fa és műanyag ablak akció!

Ha elavult nyílászáróit szeretné kicseréltetni, vagy egyszerűen csak szebb, esztétikusabb beltéri ajtót, netán biztonsági bejárati ajtót szeretne, most érdemes belevágnia a felújításba! Akciós választékunkban kiváló minőségű termékeket talál rendkívül kedvező áron.

Forduljon a Gavron.hu csapatához bizalommal, szakértő munkatársaink készséggel segítenek megtalálni az Ön számára legjobb megoldást! Bemutatótermeinkben (III. és XIII. kerület) kedvező árakkal és folyamatos akciókkal várjuk kedves Vásárlóinkat!

Rólunk röviden:

Cégünk fa és műanyag nyílászárók forgalmazásával és szakszerű beépítésével, valamint bútorok értékesítésével foglalkozik. Kínálatunkban beltéri ajtók és bejárati ajtók, biztonsági bejárati ajtók, tűzgátló ajtók, fa és műanyag ablakok, továbbá komplett redőny rendszerek, konyhabútorok és gardrób szekrények széles köréből válogathatnak az érdeklődők.

Beltéri ajtók

Fa és műanyag valamint a modern kornak megfelelően CPL,Dekor,Festett, beltéri ajtó választékunkban esztétikus és időtálló kivitelben, hatalmas választékban, különböző stílusokban kínáljuk az érdeklődőknek több beltéri ajtó termékcsalád darabjait. Minden igényre van megoldásunk: karc- és parázsálló, üvegkivágásos, edzett üveges, egy- vagy kétszárnyú beltéri ajtók, továbbá tolóajtó, nedvestéri és tűzgátló ajtó...

Tipp beltéri ajtó vásárláshoz

Bár a bemutatóteremben megtekinthető beltéri ajtók közül könnyű „első látásra beleszeretni” egy csinos példányba, azonban nem biztos, hogy az a bizonyos beltéri ajtó az Ön otthonában is ugyanolyan jól fog mutatni... És most nem magunk ellen szólunk, hanem az Ön érdekében - figyelembe kell venni ugyanis, hogy a beépített nyílászárók viszonylag nagy felületűek, így megjelenésükkel jelentősen befolyásolják a szobák összképét, hangulatát. A beltéri ajtó kiválasztásakor a berendezéshez és a padló, a falak stílusához illeszkedő, azokkal harmonizáló stílusút válasszon!

Biztonsági ajtó, bejárati ajtók

Bejárati ajtó műanyagból és fából, biztonsági ajtó kül- és beltérre: kínálatunkban modern stílusú műanyag és fa bejárati ajtók, valamint a MABISZ által minősített fémszerkezetes biztonsági ajtók széles választékát találja.

Tipp bejárati ajtó /biztonsági ajtó vásárláshoz

Bejárati ajtók esetén a legalapvetőbb választási szempont nyilvánvalóan a megbízhatósága, védelmi szerepe az esetleges betörőkkel szemben. Ahol a környék megköveteli, ott normál bejárati ajtó helyett célszerű a kifejezetten betörésgátló fémszerkezettel kialakított biztonsági ajtók közül választani, amelyek áttörése illetve zárszerkezetük feltörése jóval nehezebb.

A biztonság mellett azonban lényeges tényező a külső megjelenés is. Beltéri bejárati ajtók (pl. társasházaknál) esetén is igaz, de különösen a kültéri bejárati ajtók (pl. családi házaknál) esetén meghatározó a nyílászáró formája, színe, stílusa, kialakítása, hiszen ez az első dolog, amit az érkező vendégek látnak, ezen át lépnek be a lakásba.

Műanyag ablakok, műanyag ajtók

Műanyag ablak és erkélyajtó terén is akciós, olcsó és minőségi termékekből választhat, emellett teljes körű ablakcsere szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére.

Tipp műanyag ablak vásárláshoz

Amennyiben nemcsak kiválóan hőszigetelt, minimális hőveszteségű műanyag ablakokra vágyik, de a hagyományos fehér helyett az otthonához jobban illeszkedő színben képzeli el új nyílászáróit, Aluplast műanyag ablak választékunkból többféle színben, valamint akár fautánzatú mintázatokban rendelheti meg a kívánt ablakokat, erkélyajtókat.

Fa ablakok, fa ajtók

A műanyag nyílászárók mellett magas minőségű fa ablakok, fa beltéri ajtók és fa bejárati ajtók gazdag választékát kínáljuk azoknak, akik a természetes anyagokat kedvelik, és otthonukat is ennek jegyében szeretnék berendezni.

Műanyag ablakok, valamint egyedi műanyag bejárati ajtók nagy profilválasztékban, és akár egy hetes gyártási határidővel rendelhetők. Tekintse me fából készült termékeinket is, meg fog lepődni, hogy milyen olcsón hozzuk el otthonába a természet világát!

Laminált parketta és laminált padló

Laminált parketta és laminált padló választékunkban az olcsótól egészen a prémium minőségű laminált parketták is megtalálhatóak.

Bemutatótermünkben személyesen kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb laminált padlót, amiben szakértő kollégáink segítenek, továbbá megvásárolhatja a laminált parkettához az összes kiegészítőt.

Havonta új akcióval jelentkezünk! Házhoz szállításban is tudunk segíteni.

 

Beltéri ajtók, bejárati ajtók, biztonsági ajtók, műanyag és fa ablakok, laminált parketták és padlók...
Magas minőség, visszafogott árak = biborhaz.hu.
Nyílászárók egy helyről!

Akciós műanyag nyílászárók, 2-5 napos szállítással

Akciós CPL beltéri ajtó árlista