Termék kereső:



Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kíván a Sündy Bútor!



 

Üdvözöljük a Sündy Bútornál!

Fenyőbútor

fenyőbútor

Nappali és hálószoba bútorok fenyőből

Borovi fenyőből készült, gyönyörű és tartós fenyőbútor választékunkban komplett nappali és hálószoba bútorok, konyhabútorok, kiegészítő kisbútorok, is megtalálhatóak.
Fenyőbútor termékeink kizárólag válogatott, minőségi anyagokból, lakkozott vagy bio olajos felületkezeléssel készülnek.

Emeletes ágyak, galériás ágyak

emeletes ágyak

Hálószoba bútorok praktikus helykihasználással

Galériás ágyak és standard emeletes ágyak többféle kialakítással, létrás kivitelben, textil kiegészítőkkel, a praktikusság jegyében. A galériás ágyak között akad aláépíthető bútorokkal, vagy épp csúszdával készült típus is, de a klasszikus emeletes ágyakat is többféle kivitelben, egy- és kétszemélyes modellekben kínáljuk.
Az emeletes ágyak esetében kiemelt szerepet játszik a biztonság és stabilitás.

Babaszoba bútorok, babaszobák

babaszoba bútorok

Hálószoba bútorok a legkisebbeknek

Gondoltunk az egészen picikre is: az önállóan megvehető babaszoba bútorok - babaágy, pelenkázó asztal, stb. - mellett teljes babaszoba berendezéseket is kínálunk a kisbabás szülőknek, amelyekkel harmonikusan és funkcionalitás szempontjából is átgondoltan berendezhető a babaszoba.
A babaszoba bútorok esetében az MDF és bútorlapos termékek képezik termékkínálatunk nagyobb részét, de megtalálhatók a fenyőből készült termékek is különböző felületkezeléssel. (Bio olajos, lakkozott, festett).

Gyerekszoba bútorok, gyerekszobák

gyerekszobák

Ifjúsági hálószoba bútorok

Komplett gyerekszobák és külön megvásárolható gyerekszoba bútorok: önálló fenyőbútor és MDF termékek mellett teljes bútorkompozíciókat is forgalmazunk, így vásárlóink könnyen megtalálják az általuk megálmodott gyerekszobák berendezéséhez megfelelő darabokat.
A kínálatunkban található gyerekszoba bútorok strapabíró, masszív elemekből készültek, így a nagyfokú igénybevételnek is ellenállnak.

Egyedi fabútorok: tartósság és esztétikus megjelenés

Egyedi fabútorok széles választékával várjuk - rendezze be otthonát tartós és esztétikus bútorokkal!

A fa évezredek óta kedvelt bútoralapanyag, és ugyan történnek fejlesztések is e területen - elég csak a fóliázott felületű forgácslapra gondolni -, a legtöbben még mindig a tömör fára esküsznek. Ez persze nem is meglepő, hiszen a fa természetes szépsége nehezen lenne pótolható, ám ennél fontosabb előnyei is vannak.

A fából készített bútorok ugyanis időtállóak; gondoljunk csak nagyszüleink akár 100 évnél is idősebb bútordarabjaira, amelyek mostanság reneszánszukat élik. Az, hogy a régi bútorokat még most is sokan keresik, a tartósságuknak, illetve a felújíthatóságuknak köszönhető, ami egy modern, forgácslapból készült bútorról már nem feltétlenül mondható el.

Ebből pedig az következik, hogy aki nem szeretne régi bútort vásárolni, ám fontos számára, hogy amit vásárol, az akár évtizedekig is kiszolgálja az igényeit, a fabútorok mellé teszi le a voksát, és még jobb, ha az a bizonyos fabútor egyedi is. Az egyediségnek azonban sokszor igencsak magas az ára, ám bútorzat tekintetében jelenthet mást is: elszakadást a megszokott, szinte minden egyes magyar lakásban megtalálható, forgácslapból készült, skandináv bútoroktól.

egyedi fabútorok

Egyedi fabútorok ugyanis akár kedvező áron is beszerezhetőek! Cégünk például épp ilyen, egyedi fabútorokat kínál, melyek hagyományos, de akár modern kialakítással is megvásárolhatóak. A borovi fenyőből készített, egyedi fabútorok strapabíróak, tartósak, erezetük szép, melegséget és természetességet sugároz magából, amit a gondos felületkezelés - lakk, vagy bio olaj - még inkább kiemel, egyúttal pedig egészséges környezetet teremt. Vásároljon Ön is egyedi fabútorokat, és rendezze be otthonát a tartósság és az esztétika jegyében!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését egyedi fabútoraink iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott termékeket, ha pedig kérdése lenne, illetve, ha vásárolni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Tolóajtós gardróbszekrény, ami az Ön otthonából sem hiányozhat!

A tolóajtós gardróbszekrény olyan bútor, aminek minden lakásban ott a helye – rendelje meg Ön is az elképzeléseinek megfelelő modellt!

Az otthon berendezése olyan megoldásokat kíván, melyek funkció és stílus tekintetében egyaránt az élen járnak. Pontosan ilyen bútor a tolóajtós gardróbszekrény, ami a hálószobában, a nappaliban vagy akár az előtérben is helyet kaphat. Mi a titka ennek a berendezési elemnek, ami miatt olyan sokan kedvelik?

Az évek múlásával rengeteg holmi gyűlik össze, melyek talán nem mindig vannak használatban, mégsem szeretnének megválni tőlük tulajdonosaik. Ezek praktikus tárolására szolgál a tolóajtós gardróbszekrény, ami méreténél fogva szinte bármit képes elnyelni. Elsősorban ezért olyan kedvelt bútor, a hatalmas tárolókapacitás azonban természetesen nem az egyetlen érv, ami egy ilyen berendezés mellett szól. Szintén az előnyei közé sorolható a helytakarékos kivitel, ami nem elhanyagolható tényező egy olyan nagy méretű bútor esetében, mint amilyen a gardróbszekrény. A kulcs az ajtó kialakításában rejlik, a hagyományos nyíló szekrényajtók ugyanis rengeteg helyet foglalnak, ezzel szemben a tolóajtónak köszönhetően nincs kihasználatlan holttér.

A tolóajtós gardróbszekrény számtalan különféle változatban kapható, ezért alaposan végig kell gondolni, hogy melyik mellett érdemes dönteni. Fontos, hogy a választás során nem csupán az olyan alapvető tényezőket kell figyelembe venni, mint a méret és dizájn, hanem a belső kialakítást is meg kell vizsgálni. A tolóajtós gardróbszekrények rendszerint polcos és akasztós résszel is rendelkeznek, ezek aránya azonban igencsak változatos, tehát át kell gondolni, hogy milyen jellegű holmiknak fog helyet adni a berendezés. Szintén érdemes megfontolni, hogy szükség van-e tükörre, az ugyanis nem csak praktikus, hanem emellett optikailag nagyítja a teret, viszont előfordulhat olyan környezet is, ahol zavarónak érzik a tulajdonosok.

Nálunk minden igényre van tolóajtós gardróbszekrény, a kérdés csak az, hogy Ön milyen modellt álmodott meg! Fedezze fel kínáltunkat, és gazdagítsa otthonát velünk!

tolóajtós gardróbszekrény

Babaszoba bútorok: tanácsaink vásárláshoz

Babaszoba bútorok széles választékban, kiemelkedő minőségben és kedvező áron - vásárolja meg tőlünk gyermeke első bútorait!

babaszoba bútorok egytől egyig fontosak, ám a fontosságuk mértéke már változó, hiszen nem csak a leendő szülők pénztárcája, de a helyiség mérete is behatárolja, hogy melyek azok a bútordarabok, amelyek végül helyet kapnak a babaszobában. Érdemes még a vásárlás előtt megtervezni az egész berendezést, majd ez alapján keresgélni a kínálatban, és, ha szükséges, akkor darabonként megvásárolni a babaszoba bútorait.

babaszoba bútorok közül fontosság tekintetében kiemelkedik a kiságy, hiszen ebben fog aludni, illetve az ideje nagy részében tartózkodni is a gyermek. A tervezés során egyrészt figyelembe kell venni ennek méreteit és könnyű megközelíthetőségét is, ám akadnak más szempontok, amelyek ugyanilyen fontosak. Fontos például, hogy a babaágy huzattól és a közvetlen napfénytől is védett legyen, és az is lényeges, hogy ne kerüljön a fűtőtest közvetlen közelébe sem.

A pelenkázóasztal szintén a babaszoba bútorok egyik jeles és fontos képviselője, és bár sokan váltják ki valami mással, véleményünk szerint ez egyáltalán nem jó ötlet, hiszen lehet, hogy az újszülött még elfér a komód, vagy egy kisebb asztal tetején, ám fél év múlva ez már korántsem biztos, ráadásul addig is bármikor leeshet róla; jobb az ilyen problémákat elkerülni.

Egy szoptatós fotelre is szükség lesz; az első időkben mindenképp. Ha van a háztartásban olyan fotel, amit erre a célra lehet használni, az is megfelelhet, ám érdemes tudni, hogy a szoptatós fotelt épp úgy alakítják ki, hogy a kismama és a gyermek is kényelmesen, illetve biztonságosan foglalhasson helyet az etetés ideje alatt.

Ezeken túl a babaszoba bútorai már csak tárolók, azaz polcok és szekrények, de ezek is beszerezhetőek kínálatunkból! Tekintse meg babaszoba bútorainkat, olvasson róluk bővebben, majd döntsön cégünk kiváló minőségű termékei mellett!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését babaszoba bútoraink iránt, és vásárolni szeretne, illetve, ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

babaszoba bútorok
 
Fõoldal | Elérhetõségek | Impresszum | Kapcsolat

emeletes ágyak | fenyőbútor | gyerekszobák | N-zóna
SÜNDY Bútor | +36 20/251-7808 | +36 30/520-6786 |
sundybutor@gmail.com | 7090 Tamási Szabadság út 94.

© Minden jog fenntartva! Minőségi bútort keres? Honalapunkon a fenyő és tömör fa bútorok mellet, minőségi bútorlapból készült hálószoba és gyermekbútorok közül választhatja ki az ideális bútorokat otthonába. logo
 
Telefon:+36 20/251-7808
Telefon:+36 30/520-6786
E-mail:sundybutor@gmail.com
Elérhetõségek