BEMUTATKOZÁS

VÁLASSZA A LEGJOBBAT!

Cégünk 2003-ban alakult, azóta foglalkozunk GREE klímakészülékek forgalmazásával és telepítésével. Vállaljuk klímaberendezések telepítését, szervizelését és karbantartását. Magánszemélyek és cégek részére Budapesten és 30 km-es vonzáskörzetében.

"Célunk ügyfeleink kiszolgálása megbízható minőségű és az előírásoknak megfelelően telepített légkondiciónáló készülékekkel."

Nagy Gábor cégvezető
gree u-crown beltéri kép

Értékesítés

A helyszíni felmérés alkalmával kollegánk segít kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb típust, figyelembe véve az Ön igényeit és a hűtendő helyiség tulajdonságait. A klímakészüléket a telepítés alkalmával cégünk ingyenesen házhoz szállítja.

Telepítés

Általában egy készülék telepítése 2-3 órát vesz igénybe, természetesen minden eset egyedi van, hogy hamarabb elkészül vagy kicsit több időt vesz igénybe. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a munkaterület tisztaságára, azaz a faltörés és egyéb munkák által keletkezett koszt eltakarítjuk. A telepítés árát a díjmentes felmérés alapján árajánlatban közöljük.

Szervizelés, karbantartás

Fontos, hogy egy évben egyszer szakember vizsgálja meg a klímakészüléket, aki elvégzi a karbantartási munkálatokat. A rendszeresen karbantartott készülék kevesebb energiát fogyaszt és működése is üzembiztosabb. A karbantartás költsége jóval kisebb egy a hiányából adódó hiba javításának a költségénél. A karbantartás alkalmával megtisztítjuk a bel és kültéri egységet. A beltérit direkt erre a célra fejlesztett antibakteriális fertőtlenítő anyaggal kezeljük. Megmérjük a készülék áramfelvételét, illetve ellenőrizzük a hűtőközeg mennyiségét.

TERMÉKEK

Válassza ki az Önnek megfelelő készüléket!

gree lomo plus

Lakossági klímák.

Oldalfalra szerelhető "split" készülékek. Kisebb helységek hűtésére fűtésére.

  • Olcsó, csendes.
  • Energiatakarékos, környezetbarát.

Kezdő bruttó ár: 188 900 Ft

gree u-crown klíma

Prestige klímák.

Kiemelkedő design. Csúcskategóriás lakossági készülékek.

  • Különleges modern kialakítás.
  • Energiatakarékos, környezetbarát.

Kezdő bruttó ár: 217 600 FT

gree kazettás klíma

Kereskedelmi klímák.

Nagyobb vagy több helység kiszolgálására készült klímák. Nem csak cégeknek!

  • Szerverhűtés, mennyezeti, légcsatornázható kivitel
  • Akár családi házak központi megoldása is lehet.

Termék jellemzők

1Készülékek minősége
A Gree elnyerte a csúcsminőség díjat New York-ban, a minőség iránti elkötelezettség díjat Párizsban, ezenkívül minőség díjat kapott Kínában, valamint a Gree napelemes vezérlésű folyadékhűtő elnyerte a Év Környezetbarát Terméke díjat Birminghamben.
Az általános garancia a készülékekre 3+2 év. Figyelem! A 2021-es évben vásárolt készülékek esetén egy rövid regisztráció után a garancia 10 év!
A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget lassan felváltja az R32-es jelölésű , amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088. A Gree mostani készülékei az új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek.

Munkánk jellemzői

2003 óta a piacon!

Kicsi családi vállalkozásként, fix két emberrel dolgozunk. Mivel nincsenek alkalmazotaink így minden munkát a sajátunknak tekintünk. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy a legnagyobb melegben vissza kelljen menni valahova a rosszul elvégzett munka miatt. Két kollegánk lassan 20 éves tapasztalattal rendelkezik a légkezelés és az eszközök telepítésének területén. Szerszámaink mind ismert gyártok üzeméből kerül ki ezzel is növelve a munka minőségét és nem utolsó sorban a sebességét. Folyamatosan képezzük magunkat a szakmai területen is. Tanfolyamokra előadásokra járunk a téli nyugodtabb időszakban, hogy az idényt az új technikai ismeretekkel felfegyverkezve kezdhessük meg. Amennyiben a kültéri elhelyezése miatt szükséges ipari alpinista is rendelkezésre áll. Vele is hosszú évek óta dolgozunk együtt.

Cégünk 2003 óta telepít klíma készülékeket. A GREE típussal 2004 óta foglalkozunk. Ezen idő alatt mindenféle helyzettel találkoztunk már. Büszkék vagyunk arra, hogy nagyon kevés helyre kell visszamenni úgy a készülék garancia miatt és úgy a munka minősége miatt. Mivel a telepítés során mindent kipróbálunk (hűtés, fűtés, cseppvíz elvezetés) ezért lehetséges, hogy nem kell visszajárni megjavítani azt, ami nem is romlott el csak egy hanyag munka eredménye. Mivel a környezetvédelem is fontos számunkra ezért a hűtőköri csatlakozásokat is nagy gonddal készítjük el. A telepítés utolsó fázisában a vákuum segítségével ellenőrizzük a csatlakozások tömítettségét. Így a készülékből nem távozik a hűtőközeg, annak egész élettartama alatt felesleges az utántöltés. Munkánkra egy év garanciát vállalunk.

Lakossági klímák

Prestige klímák

Kereskedelmi klímák

MEGKERESÉS

Már csak egy lépés választja el a személyre szabott árajánlatól.

Önnek csak ki kell tölteni az űrlapot. Kollegánk az ön által megadott időben telefonon fogja megkeresni. A telefonbeszélgetés alkalmával lehetősége nyílik egy teljesen díjmentes felmérés és gyorsan elkészülő árajánlat megrendelésére. Kollegáink rugalmasan az Ön időbeosztása szerint fogják felkeresni.

  • Ennél egyszerűbb már nem is lehetne.
  • A hívás alatt lehetséges egy Önnek megfelelő időpont egyeztetése a helyszíni felmérésre.
  • Bármely kérés esetén megkereshet email-ben is.
Elolvastam és elfogadom a Staff 2003 Bt. adatkezelési szabályzatát.
AKCIÓK

Minden készülékre a meghirdetett árból 7% kedvezmény.* Akár egy darab vásárlása esetén is.
* Az akcióban az egyébként kedvezményes áron hirdetett készülékek nem vesznek részt.

KAPCSOLAT

Keressen minket elérhetőségink bármelyikén.

Elolvastam és elfogadom a Staff 2003 Bt. adatkezelési szabályzatát.